دسترسی سریع |

گزارش تبیین اندیشه امام شهید در نشریات علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی(مجله نقد و نظ)

اندیشه علما و دانشمندان و صاحب نظران، به عنوان بخشی مهم از میراث فکری و فرهنگی جامعه اسلامی، همواره نیازمند مطالعه، گردآوری و تحلیل دقیق است. پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با هدف بسترسازی برای پژوهش‌های عمیق‌تر و فراهم آوردن زمینه شناخت علمی‌تر، اقدام به تولید آثار و تألیفات مرتبط با حوزهٔ فکری این شخصیت‌ها نموده است.
با شهادت قائد امت حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در راستای نشر و گسترش اندیشه های ایشان در تلاش است تا ضمن معرفی شخصیت علمی امام شهید، زمینه روشن‌تر شدن تحولات گفتمانی، رویکردهای نظری و تأثیرات اجتماعی و فرهنگی این اندیشه‌ها را فراهم سازد. امید است این گام بتواند مسیری برای پژوهش‌های گسترده‌تر و مطالعات عمیق‌تر در عرصه اندیشه و فرهنگ اسلامی را فراهم آورد.

مجله «نقد و نظر» که از سال 1373در پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم تولید و منتشر شده است، در 30 شماره خود و مرتبط با اندیشه شهید آیت الله العظمی امام خامنه ای، مقالات زیر را منتشر نموده است:

بهمنی، محمدرضا. (۱۳۹۳). تمدن نوین اسلامی در اندیشه آیت‌الله خامنه‌ای (چیستی و چگونگی تکامل تمدنی جمهوری اسلامی ایران)، (۷۴)۱۹، دوره 19، صفحه 198-237

https://jpt.isca.ac.ir/article_46_df732163ead6fedcce0d65b2f7fa3e16.pdf

تهیه و تنظیم: عیسی موسی‌زاده – دبیر تحریریه مجله نقد و نظر

آخرین اخبار