پژوهشکدۀ اخلاق و معنویت برگزار کرد؛

نخستین پیش نشست «همایش ملی اخلاق و روان‌شناسی»

به همت پژوهشکدۀ اخلاق و معنویت، نخستین پیش‌نشست همایش ملی اخلاق و روان‌شناسی با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه معارف برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، پژوهشکدۀ اخلاق و معنویت نخستین پیش‌نشست «همایش ملی اخلاق و روان‌شناسی» را در ۷ بهمن ۱۴۰۴ و با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه معارف برگزار کرد. دبیر علمی همایش، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حمید رفیعی‌هنر، در این نشست به معرفی و تبیین محورهای این همایش پرداخت.

در این جلسه که از ساعت ۱۱ الی ۱۲:۱۵ برگزار شد، دکتر رفیعی‌هنر ضمن معرفی محورهای همایش، گفت: شایسته است که دانشجویان، صاحبان آثار و علاقه‌مندان به ارسال اثر و مقاله برای همایش، اقدام به تدوین مقاله کرده و به دبیرخانه همایش اخلاق و روان‌شناسی ارسال نمایند.

وی با تاکید بر این نکته که همایش یادشده در دی ماه ۱۴۰۵ برگزار خواهد شد گفت: دانشجویان عزیز ظرفیت بالایی در تدوین مقالات برای همایش مذکور دارند و می‌توانند تا تیرماه سال بعد، حول محورهای ذیل، چکیده آثار خود را ارسال کنند:

۱. فلسفه اخلاق و روان‌شناسی؛  

۲. اخلاق، شخصیت و تحول روانی؛

۳. اخلاق، آسیب‌شناسی و روان‌درمانی؛

۴. اخلاق، سلامت روانی و شادکامی؛

۵. اخلاق و روان‌سنجی؛

۶. اخلاق، خانواده، و روان‌شناسی فرهنگی؛

۷. اخلاق، رسانه و روان‌شناسی سیاسی؛

۸. اخلاق و روان‌شناسی در بحران؛‌

۹.و محور ویژه: ظلم، اخلاق و روان‌شناسی مقاومت.

آخرین اخبار