آیت الله نجم الدین طبسی گفت: حضور سید عباس موسوی و سید حسن نصرالله در لبنان و قدرت حزب الله در منطقه جز با عنایت و حمایت امام عصر علیه السلام غیر قابل تصور است. برافراشته شدن پرچم شیعه در لبنانی که عثمانی مذهب و مخالف شیعه بوده از برکات وجود و مبارزات این دو بزرگوار می باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی نشست علمی با عنوان:« جایگاه مهدویت در نگاه راهبردی شهید سید حسن نصرالله با همکاری پژوهشکده مهدویت و آِینده پژوهی با اداره نخبگانی دفتر تبلیغات اسلامی در 3 مهرماه 1403 در سالن همایش های غدیر برگراز گردید.
دبیر علمی نشست حجت الاسلام علی عباس زاده اظهار داشت: مهدویت در اندیشه سید حسن نصرالله نه تنها به عنوان یک اعتقاد دینی دیده شده است، بلکه به عنوان یک استراتژی مقاومت و پایداری در برابر چالشها و تهدیدات محسوب میشود. این موضوع از جنبههای مختلف مورد تحلیل قرار میگیرد و به دنبال تقویت اتحاد و همبستگی میان مسلمانان است.
رئیس اداره امور تبلیغ نخبگان در ادامه به موضوع جلسه اشاره کرد و اظهار داشت: وقتی سخن از مهدویت به میان می آید بی درنگ تپش دلهای منتظران از شوق به شماره می افتد و فرهنگ شهادت و ایثار با یاد سید شهیدان اباعبدالله الحسین علیه السلام باز خوانی می شود، قیام و ظهور منجی عالم، استمرار همان قیام سالار شهیدان حضرت امام حسین علیه السلام می باشد و موعود امم گام در همان راه می گذارد و هر آنکه گام در رهش می گذارد به قدری بزرگ می شود تا برای کشتن او مستکبرین عالم هم پیمان می شوند. اگر در روز عاشورا برای کشتن نوه پیامبر صلی الله علیه و آله، 30 هزار مرد جنگی به دشت نینوا رهسپار می شوند، امروز برای کشتن شاگرد این مکتب، از 85 تن بمب استفاده می کنند و برای به شهادت رساندن سیدهاشم صفی الدین به دستور مستقیم سران ایادی کفر از جنگنده ای پیش رفته استفاده می شود.
وی ادامه داد: جایگاه مهدویت در اندیشه سید حسن نصرالله بسیار مهم و محوری است. مهدویت در این اندیشه به عنوان یک مفهوم رهاییبخش و نجاتبخش دیده میشود که برای جامعه اسلامی نقش هدایتگر و راهنما دارد.
سید حسن نصرالله مهدویت را به عنوان یک امید برای آینده و همچنین راهی برای مقاومت در برابر ظلم و استبداد میبیند، این نگاه باعث میشود تا مهدویت به یک نیروی متحرک و انگیزهبخش برای ادامه مقاومت و پایداری در برابر تهدیدات خارجی تبدیل شود.
درادامه این نشست علمی آیت الله نجم الدین طبسی بیان کرد: حضور سید عباس موسوی و سید حسن نصرالله در لبنان و قدرت حزب الله در منطقه جز با عنایت و حمایت امام عصر علیه السلام غیر قابل تصور است. برافراشته شدن پرچم شیعه در لبنانی که عثمانی مذهب و مخالف شیعه بوده از برکات وجود و مبارزات این دو بزرگوار می باشد.
آیتالله نجم الدین طبسی در ابتدای مطالب خود اظهار داشت: ارتباط اینجانب با شهید بزرگوار سیدحسن نصرالله به 40 سال قبل بازمی گردد. یک ارتباط تنگاتنگ با ایشان برقرار بود البته توفیق نداشتم که در کادر اجرایی حزب الله باشم اما به صورت مستمر و متمادی جلسات علمی در حوزه مباحث اسلامی در خدمت آن شهید عزیز بوده ام.
وی در ادامه افزود: در ایام اخیر تعداد 3 جلسه علمی چهار ساعته که محور اصلی آن جلسات موضوع «مهدویت» بوده است با آن شهید بزرگوار داشته ام. ایشان به معنای دقیق کلمه عاشق امام عصر ارواحنا فداء بوده و توانستند این محبت را نیز به حزب الله و عموم مردم لبنان انتقال دهند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کرد: شهید سید حسن نصرالله یک اشراف کامل و دقیق بر مباحث و موضوعات مهدویت داشتند و در آخرین جلسه از دیدار اینجانب با ایشان، موضوع عنایت ویژه امام زمان علیه السلام به حزب الله و مردم لبنان مطرح گردید. ایشان روایت (اِنّا غَیْرُ مُهْمِلینَ لِمُراعاتِکُمْ، وَلا ناسینَ لِذَکْرِکُمْ) را به معنای دقیق کلمه، لمس کرده بودند.
آیتالله نجم الدین طبسی گفت: حضور سید عباس موسوی و سید حسن نصرالله در لبنان و قدرت حزب الله در منطقه جز با عنایت و حمایت امام عصر علیه السلام غیر قابل تصور است. برافراشته شدن پرچم شیعه در لبنانی که عثمانی مذهب و مخالف شیعه بوده از برکات وجود و مبارزات این دو بزرگوار می باشد.
گفتنی است در ابتدای این جلسه مباحثی در خصوص «جایگاه مهدویت در نگاه راهبردی شهید سیدحسن نصرالله» توسط حجت الاسلام شیخ اسد محمد قصیر از فعالان و مبلغان عرصه بینالملل به زبان عربی مطرح شد.
منبع:روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
تاریخ خبر: 1403/8/6 يكشنبهتعداد بازدید کل: 33 تعداد بازدید امروز: 1