دائره المعارف قرآن کریم- کتاب سال حوزه 1398
در بیست و یکمین همایش کتاب سال حوزه     دائره المعارف قرآن کریم کتاب سال حوزه شد. در آیین اختتامیه بیست و یکمین همایش کتاب سال حوزه، کتاب دائره المعارف قرآن کریم پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، بعنوان کتاب سال حوزه معرفی شد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ایسکا به نقل از پرتال جامع علوم و معارف قرآن، آیین اختتامیه بیست و یکمین همایش کتاب سال حوزه با حضور مراجع تقلید، مدیر حوزه‌های علمیه کشور، علما و پژوهشگران برتر حوزه‌های علمیه در مدرسه عالی دارالشفای قم برگزار شد.
در ابتدای این آیین که صبح امروز 3 بهمن آغاز شد، حجت الاسلام والمسلمین مقیمی حاجی دبیر همایش کتاب سال حوزه به سخنرانی پرداخت و در ادامه آیت الله اعرافی مدیر حوزه‌های علمیه در خصوص اهمیت و جایگاه پژوهش در حوزه به سخنرانی پرداختند.
در ادامه آیت الله العظمی سبحانی از مراجع عظام تقلید به ارایه سخنرانی پرداخته و از آیت الله سید محسن خرازی تجلیل و تکریم خواهد شد.

سپس برگزیدگان کتاب سال حوزه پس از قرائت بیانیه شورای بیست و یکمین دوره کتاب سال حوزه تجلیل شدند.

منبع: اخبار پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن
بیست و یکمین دورۀ همایش کتاب سال حوزه, همایش کتاب سال حوزه, آثار علمی پژوهشکده فرهنگ و معارف قران