به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، در هماندیشی شکوه انتخابات ویژگیهای حکمران تراز از منظر امام خمینی(ره) مورد بررسی قرار گرفت. دکتر علی اکبری معلم در این نشست بیان داشت: «با توجه به منظومه فکری امام خمینی(ره) حکمران تراز در جمهوری اسلامی ایران بایستی از سه دسته از شرایط برخوردار باشد؛ شرایط اعتقادی، اخلاقی و رفتاری.»
وی افزود: « مطابق نگاه منظومهای امام خمینی(ره)، حکمران تراز بایستی از همه ابعاد و شاخصهای سه قسم عقاید اسلامی، اخلاق اسلامی و اعمال اسلامی برخوردار باشد. حکمران تراز در اندیشه امام راحل(ره) یعنی حکمرانِ معتقدِ مهذبِ عامل به تعالیم و قوانین الهی. در قسم اخلاق اسلامی، حکمران تراز بایستی دارای فضیلتهای اخلاقی بوده و از رذایل اخلاقی به دور باشد. در قسم اعمال اسلامی، حکمران تراز ضمن برخورداری از اعتقادات صحیح و تهذیب نفس باید مجری و عامل به اعتقادات و قوانین الهی باشد. برابر نگاه منظومه ای امام(ره) باید آثار اعتقادات و اخلاق در رفتار حکمران تراز مشهود باشد. موفقیت رئیس جمهوری اسلامی منوط به برخورداری وی از سه دسته از شرایط در ابعاد اعتقادی، اخلاقی و احکام است. بنابراین، هر شخصی که در سه بعد مذکور قویتر باشد او نسبت به دیگران اصلح است.»
نشست مذکور ذیل هم اندیشی علمی «شکوه انتخابات» به همت پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی و با مشارکت دانشگاه باقرالعلوم(ع)، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، مرکز تحقیقات اسلامی مجلس شورای اسلامی و انجمن مطالعات سیاسی حوزه علمیه برگزار گردید.