دبیر قطب اخلاق، خانواده و سبک زندگی: امتیاز بندی کتب و نقد آنها می تواند به غنای علمی پژوهان بیافزاید حجت الاسلام والمسلمین علیرضا فجری در نشست مشترک قطب اخلاق، خانواده و سبک زندگی با اداره فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، گفت: ارزیابی افراد متخصص درباره کتاب ها و امتیاز بندی کتب و نقد آنها می تواند به غنای علمی سامانه نشر الکترونیک پژوهان بیافزاید. به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، محمود متین فر، رئیس اداره فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در نشست مشترک با قطب اخلاق، خانواده و سبک زندگی که با حضور دبیر قطب و دبیران میزها برگزار شد با معرفی دستاوردهای حوزه آی تی پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی، به ارائه ظرفیت های سامانه نشر الکترونیک پژوهان پرداخت.
وی یکی از امتیازهای پژوهان را تطابق نسخه اصلی کتاب با نسخه الکترونیک آن دانست و افزود: امکان برگزاری رویدادها و مسابقات، ریبرندینگ پژوهان برای موسسات و نهادها از جمله راه اندازی به پژوه و کوثر ایبوک، چندزبانه بودن پژوهان و اشاعه آثار دفتر تبلیغات اسلامی را از دیگر قابلیت های پژوهان است.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین علیرضا فجری، دبیر قطب اخلاق، خانواده و سبک زندگی راهکارهایی جهت تقویت پژوهان ارائه کرد و گفت: اصلاح دسته بندی ها، رصد و ایجاد صفحات اختصاصی در موضوعات خاص، اصلاح برچسب گذاری ها، ارزیابی افراد متخصص درباره کتاب ها و امتیاز بندی کتب و نقد آنها می تواند به غنای علمی "سامانه نشر الکترونیک پژوهان" بیافزاید.
وی یکی از فعالیت های قطب اخلاق، خانواده و سبک زندگی را برگزاری جشنواره کتاب سال سبک زندگی خواند و افزود: در این جشنواره ناشران زیادی آثار خود را ارسال می کند و یک بانک از ناشران کشور در اختیار داریم که می تواند به ارتقای پژوهان در تعامل با ناشران کشور کمک بسزایی کند.
سپس حجت الاسلام والمسلمین رضا شهبازی، دبیر میز خانواده با بیان اینکه تبلیغات کشوری پژوهان می تواند وسعت کار با ناشران را افزایش و روند آنرا سهل کند، گفت: ناشران زمانیکه پژوهان را یک قطب در عرصه نشر الکترونیک ببینند، خودشان درخواست همکاری با پژوهان را می دهند.
وی یکی از راه های تعامل با مخاطب را راه اندازی باشگاه مشتریان پژوهان دانست و افرود: با برگزاری آموزش های تندخوانی، مشاوره های تخصصی درباره چگونه نوشتن، تعامل با مخاطبین از طریق شبکه های اجتماعی و ایجاد شبکه محققین می توان به وسیع تر کردن دایره مخاطبین پژوهان دامن زد.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین سیدمحسن بهروزنژاد، دبیر میز اخلاق با ارائه فرایند پیشنهادی در خصوص فعالیت های سامانه نشر الکترونیک پژوهان سه بخش ایده، تولید و بازخورگیری را اساس کار قرار داد و خاطرنشان کرد: در بخش ایده؛ دریافت ایده های پژوهشی، تولید پادکست، تکمیل نسخه های کتاب با فایل های جانبی جهت پربارکردن کتاب، مرتبط بودن نسخه دیجیتال و نسخه فیزیکی و برقراری ارتباط آنها بایگدیکر، در حوزه تولید؛ تبدیل کتاب به ماهیت دیجیتال و تولید محتواهای مختلف از آنها و در حوزه بازخوردگیری نظرسنجی ها و ایجاد قابلیت کامنت بر روی نسخ کتب می تواند در ارتقای پژوهان کمک کننده باشد.

 
منبع: اخبار اداره فناوری اطلاعات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
کلمات کليدي
اداره فناوری اطلاعات
 
امتیاز دهی
 
 

[Part_Lang]
[Control]
تعداد بازديد اين صفحه: 618
Guest (PortalGuest)

پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامي - دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم
مجری سایت : شرکت سیگما