با حضور روئسای اداره بین الملل و اداره نشر

اولین حضور پژوهشگاه و اداره نشر در آسیای میانه

نمایندگان پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، به دعوت رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی در ترکمنستان به منظور معرفی دستاوردهای پژوهشگاه در نمایشگاه کتاب ترکمنستان حضور یافتند.

حسن عبدی پور مدیر اداره بین الملل و محمد باقر انصاری فرد مدیر اداره نشر نمایندگان پژوهشگاه ضمن حضور در این نمایشگاه به معرفی فعالیت های علمی و اداره نشر پژوهشگاه پرداختند.
در اولین تجربه حضور پژوهشگاه در آسیای میانه که به دلیل تنوع آثار، مورد توجه اندیشمندان، اساتید و دانشجویان قرار گرفت همراه با برنامه های جنبی از جمله «شرکت در برنامه های هنری و فرهنگی توسط دانشجویان»، «بازدید بهارگل عبدیوا،  معاون رئیس جمهور ترکمنستان در امور فرهنگ و رسانه، سفرای کشورهای فلسطین، روسیه، تاجیکستان، ترکیه، چین، کره و... از غرفه»، « بازدید دکتر علی عسکری رئیس صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران»، « دیدار و گفتگو با اندیشمندان داخلی و خارجی نمایشگاه»، « دیدار و گفت گو با دکتر هادوی رئیس بنیاد مطالعات اسلامی مسکو»« دیدار و گفت گو با دکتر قبول مدیرهمکارهای بین المللی دانشگاه فردوسی مشهد»، « شرکت در نشست علمي درباره هنر ترجمه با شركت نويسنده و شعرا و مترجمين» و  « مصاحبه با تلویزیون ملی ترکمنستان» بوده است.
عبدی پور  کشور ترکمنستان را به دلیل تاریخ مشترک از جمله اهمیت وجود  شهر مرو پایتخت عباسیان و حضور امام رضا (ع) در این شهر به مدت دو سال دارای اهمیت دانست.
رئیس اداره بین الملل در ادامه بیان داشت: غرفه پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی به دلیل تنوع آثار مورد توجه اندیشمندان و دانشجویان قرار گرفت. وی به ضرورت های حضور قوی تر پژوهشگاه برای تولید آثاری متناسب با تاریخ و تمدن و فرهنگ ترکمنستان تاکید کرد و خواهان انجام پروژه های مطالعاتی و علمی و تالیف و ترجمه مجموعه آثار متناسب با نیاز مردم ترکمنستان و به زبان ترکمنی شد.
وی تصریح کرد: حضور ضعیف ایران موجب شده که تاریخ و تراث ایران در آن کشور کمتر مورد توجه قرار گیرد؛ در نتیجه لازم است در ایران خط تولیدی آثار مشترک مورد توجه قرار  گیرد.

منبع:تولید محتوای مرکز همکاری های علمی و بین الملل پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
عكس هاي مرتبط :