پژوهشکده تاریخ و سیره اهلبیت (ع)

«معنویت علوی و دنیای امروز»

اثر حاضر دربردارنده مقالاتی است که در همایش «امام علی(علیه السلام) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز» معنویت علوی(علیه السلام) را بررسی نموده و تلاش می‌کند نمونه ارزشمندی به جامعه امروز ارائه دهد
عنوان اثر: «معنویت علوی و دنیای امروز»
به کوشش: حمیدرضا مطهری
تهیه: پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت(ع)
نوبت چاپ: اول، 1399
صفحات: 428
قطع: وزیری، شومیز
قیمت: 900000 ریال
کد: 620

معنویت به عنوان گمشده جهان امروز توجه بسیاری از پژوهشگران را به خود جلب کرده است. کاویدن معنویت و جایگاه آن در سیره معصومان و ارائه الگوی مناسب به جامعه امروز می¬تواند انسان تشنه امروز را سیراب کند. این مهم در اندیشه و سیره امیرالمؤمنین علی(ع) از جایگاه ممتازی برخوردار است. اثر حاضر در بر دارنده مقالاتی است که در همایش «امام علی(ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز» معنویت علوی(ع) را بررسی نموده و تلاش می¬کند نمونه ارزشمندی به جامعه امروز ارائه دهد.

کتاب «معنویت علوی و دنیای امروز» که به کوشش حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمیدرضا مطهری منتشر شده در بردارنده مقالاتی در حوزه عدالت است که در همایش امام علی(ع) الگوی عدالت و معنویت برای جهان امروز ارائه گردید.

معنویت به عنوان گمشده جهان امروز توجه بسیاری از پژوهشگران را به خود جلب کرده است. کاویدن معنویت و جایگاه آن در سیره معصومان (علیهم السلام) و ارائه الگوی مناسب به جامعه امروز می‌تواند انسان تشنه امروز را سیراب کند. این مهم در اندیشه و سیره امیرالمؤمنین علی (علیه السلام) از جایگاه ممتازی برخوردار است.

منبع:پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
كلمات كليدي : معرفی آثار , آثار علمی پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت علیهم السلام