پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن

دانشنامه قرآنی ویژه نوجوانان جلد دوم

بی‌تردید قشر عظیم نوجوانان کشورمان به مرجعی متناسب با سطح شناخت و دانش خود احتیاج دارند که به نیازهایشان درباره قرآن پاسخ گوید. آنچه اکنون پیش روی شماست مجموعه دانشنامه قرآن کریم ویژه نوجوانان است. این اثر حاصل کوشش پژوهشگران پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن است که به صورت الفبایی و با نثری روشن و روان به نوجوانان عزیز تقدیم می‌شود.

قرآن، کلام و کتاب خدا و مهم‌ترین مرجعی است که مسلمانان، باورها، خلقیات و شیوه‌های رفتار در زندگی  فردی و اجتماعی خود را با آن می‌سنجند و نظم می‌دهند. هرکس قرآن را کتاب زندگی خود قرار دهد، از گمراهی، آشفتگی و نومیدی نجات خواهد یافت.

نویسنده: مظفر سالاری
تهیه: پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن