در سومین جشنواره کتاب سال دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم؛

کتاب «طرح کلی مطالعات نظام‌سازی قرآن‌بنیان» اثر شایسته تقدیر شد

کتاب «طرح کلی مطالعات نظام‌سازی قرآن‌بنیان» در سومین جشنواره کتاب سال دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم به عنوان اثر شایسته تقدیر معرفی شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، در سومین جشنواره کتاب سال دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، کتاب «طرح کلی مطالعات نظام‌سازی قرآن‌بنیان»، به عنوان اثر شایسته تقدیر شناخته و مورد تجلیل قرار گرفت.
گفتنی است کتاب «طرح کلی مطالعات نظام‌سازی قرآن‌بنیان»، اثر حجت الاسلام والمسلمین محمدصادق یوسفی مقدم عضو هیأت علمی پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در سال 1400 توسط انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در 650 صفحه به چاپ رسیده است.

یوسفی مقدم، در این کتاب به ارائه طرح‌ها و برنامه‌های گسترده درباره مطالعات نظام سازی پرداخته و معتقد است: نیاز حیاتی نظام جمهوری اسلامی ایران نهادینه سازی نظام‌های فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی، سیاسی و اقتصادی قرآن محور با هدف تحقق و دفاع از باورها و ارزشهای وحیانی و ارائه موفق به جامعه جهانی می باشد.
به نظر نویسنده این اثر، تحقق این آرمان مقدس مستلزم کشف نظریه‌ها و گزاره‌های شکل گیری نظامات قرآن کریم بوده و بستر لازم برای تحقق این هدف متعالی انجام مطالعات و تحقیقات در زمینه برنامه ریزی و طراحی است.
منبع:پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن

13:591401/10/28