طی حکمی صورت گرفت؛

حکم انتصاب آقای تیموری به ریاست اداره حراست پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای موسی الرضا تیموری «زید توفیقه» رئیس اداره حراست پژوهشگاه علو و فرهنگ اسلامی منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی  حجت الاسلام و المسلمین سید غلامعباس موسوی مدیر کل حراست و حفاظت  دفتر تبلیغات اسلامی طی حکمی حجت الاسلام و المسلمین موسی الرضا تیموری را به عنوان رئیس اداره حراست پژوهشگاه  منصوب کرد.
 در متن حکم خطاب به ایشان  آمده است:

حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای موسی الرضا تیموری زیدعزه
سلام علیکم
احتراماَ، با عنایت به موافقت معاون محترم پژوهشی دفتر و ریاست پژوهشگاه، حضرتعالی را که دارای سوابق ارزشمند مدیریتی، تعهد و مزین به اخلاق اسلامی می باشید بعنوان رئیس اداره حراست پژوهشگاه منصوب می نمایم .
باتوجه به حسّاسیت حراست، لازم است با برنامه ریزی و با دقت و جدیّت تمام و با تاکید بر حفظ اسرار سازمانی و مراقبت و صیانت لازم نسبت به امور حراستی شاهد دقت، نظم و ارتباط بیشتری در مجموعه باشیم؛ لذا ذیلا به برخی ازوظایف ومسئولیت ها اشاره می نمایم.
1.    تنظیم روابط اداره حراست پژوهشگاه  با سایر مجموعه ها ؛
2.    مراقبت، اشراف، صیانت و نظارت بر امور حراستی پژوهشگاه ؛
3.    پاسخ گویی کریمانه به مراجعین و همکاران ارجمند ؛
4.    برقراری ارتباط صمیمی و تعامل جدی با مدیران، اعضاء هیات علمی و همکاران در مجموعه پژوهشگاه ؛
5.    تهیه ، تنظیم و جمع بندی گزارشات دوره ای ، فصلی و سالانه فعالیت ها واقدامات ؛
6.    انجام تحقیقات میدانی مربوط به استعلامات پژوهشگاه ؛
7.    رسیدگی به شکایات و اعتراضات ؛
8.    پیش بینی و پیش گیری از تحرکات ضد امنیتی و کنترل ارتباطات جریانات فکری ؛
9.    تعامل وارتباط حسنه با حراست معاونت آموزشی ؛
10.    انجام سایر امور محوله در راستای وظایف سازمانی .
  امید است با توکل برخداوند متعال و درسایه توجهات حضرت ولی عصر عج در تحقق منویات رهبر حکیم و فرزانه انقلاب حضرت آیه الله العظمی امام خامنه ای مدظله العالی و ضوابط و مقررات سازمانی موفق و مؤید باشید.
 در پایان از زحمات و تلاش های متمادی حجه الاسلام والمسلمین جناب آقای یوسفی چناری در دوران مسئولیت حراست پژوهشگاه قدردانی می نمایم.
ومن الله التوفیق
منبع:اخبار روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی