به مناسبت میلاد با سعادت حضرت معصومه(س) انجام می شود:

قرعه کشی مسابقه کتابخوانی به سبک زندگی

پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با همکاری میز توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، قرعه کشی مسابقه کتاب‌خوانی «سبک زندگی قرآنی» را برگزار می‌کند.
قبلا این مسابقه با هدف سبک زندگی براساس آموزه‌های قرآنی، ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، دسترس‌پذیر بودن کتاب‌های آموزه‌های قرآنی برای مردم در قالب ارائه کتاب الکترونیک و ارائه محتوای آموزشی و دینی به صورت الکترونیک و رایگان در اپلیکیشن کتابخوان پژوهان انجام شده است.
جوایز مسابقه از طرف میز توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی دفتر تبلیغات اسلامی اهدا خواهد شد.

ثبت‌نام و تهیه کتاب و مطالعه از ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ آغاز شد و شرکت در مسابقه از ۲۵ تا ۳۱ خردادماه ۱۳۹۸ اادامه پیدا کرد  و نتایج قرعه‌کشی  فردا پنج شنبه ۱۳ تیرماه مصادف با ولادت حضرت معصومه(س) اعلام می‌شود.
منبع:

16:491398/4/12