شماره هشتم فصلنامه علمی ـ ترویجی «مطالعات علوم قرآن»

به همت پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی؛ شماره هشتم فصلنامه علمی ـ ترویجی «مطالعات علوم قرآن» منتشر شد  هشتمین شماره فصلنامه علمی ـ ترویجی مطالعات علوم قرآن به همت اداره نشریات و پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد. به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی هشتمین شماره فصلنامه علمی ـ ترویجی مطالعات علوم قرآن مربوط به تابستان1400 منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه این نشریه به آدرسhttp://jqss.isca.ac.ir نمایه گردید.
«مبانی فلسفی کاربرد خیال (تمثیل) در قرآن» نوشته سیدمهدی میرهادی؛ «بررسی فطرت بالفعل و بالقوه از دیدگاه آیت‌الله جوادی آملی و شهید مطهری» اثر علی نورمحمدیان؛ «بررسی و نقد دیدگاه سید قطب درباره نسبت دین و علم تجربی جدید» به قلم حسن زرنوشه فراهانی و صابر خلیلی از جمله مقالات این شماره است.
همچنین «طلاق عاطفی و راهکارهای قرآنی پیشگیری از آن» نوشته محمدصادق یوسفی‌مقدم و لیلا دین‌پرست سرخ‌آبی؛ «واکاوی چالش کلامی و اخلاقی تفسیر آیات 1-10 سوره عبس از نگاه فریقین » به قلم مرضیه ورمزیار؛ «واکاوی روایات سیره امام علی)علیه السلام) در تطبیق بر آیات 87 و 88 سوره مائده» اثر سیدمحمد نقیب و لیلا ابراهیمی و «بررسی و نقد برخی مقالات دایرة‌المعارف قرآن الیور لیمن درباره حوا، ساره، مریم و خدیجه، زنان منسوب به پیامبران » نوشته نجمه قافی و محمدهادی منصوری از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
فصلنامه مطالعات علوم قرآن در بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags)؛ پایگاه استنادی سیولیکا (Civilica)، پایگاه استنادی جهاد دانشگاهی ((SID؛ پرتال جامع علوم انسانی (ensani.ir) کتابخوان همراه پژوهان (pajoohaan.ir) و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه می‌شود.

منبع: اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
کلمات کليدي
اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی, فصلنامه علمی ـ تخصصی مطالعات علوم قرآن, اخبار پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن

[Part_Lang]