شماره 34 فصلنامه علمی ـ پژوهشی « اسلام و مطالعات اجتماعی»
به همت اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی؛ شماره 34 فصلنامه علمی ـ پژوهشی « اسلام و مطالعات اجتماعی» منتشر شد  سی و چهارمین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی » اسلام و مطالعات اجتماعی« به همت اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد. به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، سی و چهارمین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی »اسلام و مطالعات اجتماعی «مربوط به پاییز 1400 منتشر و مقالات این شماره بر روی سامانه این نشریه به آدرسhttp:jiss.isca.ac.ir  نمایه گردید.
«روح سرگردان؛ بازخوانی روایت شهید مطهری از ملیت ایرانی» به قلم محمدحسین مظفری؛ «نقش راهبردی اقتدار فرهنگی در امتداد حیات‌ اجتماعی شیعیان (با تأکید بر مؤلفه‌های امامان معصومعلیهم‌السلام)» نوشته محمودرضا محمددوست؛ محمد اصغریان‌دستنایی و عیسی مولوی‌وردنجانی؛ «راه‌کار‌های مقابله با اشرافی‌گری بر مبنای تحلیل محتوای نامه امام علی(علیه‌السلام) به عثمان بن حنیف» اثر محمد عترت‌دوست و مهدیه احمدی از جمله مقالات این شماره است.
همچنین «بسترها و پیامدهای فرهنگی پیدایشِ «داعشِ خشونت‌گرا» نوشته حمیدرضا محمدی و مهدی مزینانی؛ «تحلیل روش‌های فرعون در «مدیریت ذهن» قومِ خویش در قرآن کریم» به قلم بی‌بی‌حکیمه حسینی‌دولت‌آباد و اكرم عرب‌طاط؛ «بازبینی رابطه دینداری و نامداراگری (مورد مطالعه: شهر کاشان)» اثر محمدامین پاک‌زمان‌قمی و محسن نیازی؛ «بررسی میزان همگرایی عفتِ‌ جنسی در دیدگاه نخبگان حوزوی و مردم جامعه» نوشته صالحه خدادادی و راحله کاردوانی از دیگر مطالبی می‌باشد که در این شماره منتشر شده است.
فصلنامه علمی ـ پژوهشی اسلام و مطالعات اجتماعی در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)؛ بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه استنادی سیویلیکا (Civilica)؛ مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)؛ پرتال جامع علوم انسانی (ensani.ir)؛ سامانه نشریه: jiss.isca.ac.ir؛ کتابخوان همراه پژوهان (pajoohaan.ir)؛ پایگاه Google Scholar و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه می‌شود.

کلمات کليدي
اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی, فصلنامه علمی ـ پژوهشی « اسلام و مطالعات اجتماعی

[Part_Lang]