نود و هفتمین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی پژوهش‌های قرآنی
نود و هشتمین شماره فصلنامه علمی ـ پژوهشی پژوهش‌های قرآنی «بررسی تطبیقی ادله نظریه «توسعه معنایی الفاظ قرآن» از دیدگاه فیض کاشانی و علامه طباطبایی» اثر محمدجواد منصورسمایی؛ محمد علی مهدوی راد؛ حامد پوررستمی؛ «شناخت مکی و مدنی بر پایه شکل موج سوره‌ها» به قلم پیام محمودی نصر؛ سمیه میرزایی؛ محسن موسوی؛ «بررسی نقش آیة «فَاصْدَعْ بِما تُؤْمَرُ...» در کیفیت دعوت رسول اکرم (ص)» نوشته رحیم حاصلی ایرانشاهی؛ عبدالکریم بهجت پور؛ سیدمحمد نقیب از جمله مقالات این شماره است.
همچنین «ساخت‌شناسی و معناپژوهی واژه‌های هم‌نویسه در قرآن کریم» اثر علی اوسط خانجانی؛ فاطمه عظیمی‌فرد؛ «سیر تطوّر مقیاس‌های قرائی در تاریخ قرائات» به قلم مجتبی محمدی انویق؛ عبدالهادی فقهی زاده، «نقد محتوایی روایات ترتیب نزول با تأکید بر آیات حجاب» نوشته سید محمدحسن جواهری؛ «سلفی‌گری در رویکرد تفسیری جمال‌الدین قاسمی با محوریت بحث توحید» به همت حمید ایماندار؛ زهرا قاسم نژاد؛ ابراهیم حسین خانی از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
فصلنامه پژوهش‌های قرآنی در بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran)؛ پایگاه مجلات تخصصی نور (Noormags)؛ پایگاه استنادی سیولیکا (Civilica)، پایگاه استنادی جهاد دانشگاهی SID؛ پرتال جامع علوم انسانی (ensani.ir)؛ سامانه نشریه:
jqr.isca.ac.ir؛  کتاب‌خوان همراه پژوهان (pajoohaan.ir) و پرتال نشریات دفتر تبلیغات اسلامی (http://journals.dte.ir) نمایه می‌شود.

منبع: اداره نشریات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
کلمات کليدي