دو فصلنامه پژوهش های عقلی نوین شماره شش
به همت اداره نشریات شعبه خراسان رضوی شماره ششم دوفصلنامه علمی ـ پژوهشی پژوهش‌های عقلی نوین منتشر شد. ششمین شماره دوفصلنامه علمی ـ پژوهشی پژوهش‌های عقلی نوین، به همت اداره نشریات شعبه خراسان رضوی چاپ و منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، ششمین شماره دوفصلنامه علمی ـ پژوهشی «پژوهش‌های عقلی نوین» مربوط به پاییز و زمستان 1397 به همت اداره نشریات شعبه خراسان رضوی چاپ و منتشر شد و مقالات این شماره بر روی سامانه نشریه به آدرس http://novin.isca.ac.ir نمایه گردید.
«انحصار علم به حضور نزد صدرالمتألهین» نوشته حجّت اسعدی و عباس جوارشکیان؛
«مروری انتقادی بر معناشناسی «تجرّد» در مسئلۀ تجرّد نفس» به قلم عباس بخشندۀ بالی و ابوذر نبویان؛
«هویّت مکان از دیدگاه نظریۀ نسبیّت و مکانیک کوانتومی» اثر احمد نصیری محلاتی و علیرضا کهنسال؛ از جمله مقالات این شماره است.
همچنین «مولوی و حقانیّت تشکیکی ادیان» نوشته قدرت‌اللّه قربانی؛
«نظریۀ هنر فاضلۀ فارابی و رهیافت‌های معاصر» اثر نادیا مفتونی؛
«نظریۀ مصونیّت باور و پاسخ به شکاکیّت»، به قلم سعیده فخار نوغانی؛
«نگرشی نوین به جایگاه هنر با محوریّت نمادشناسی در آراء فلسفی افلاطون و ملاصدرا» نوشته زهرا محمدی محمدیّه، محمدکاظم علمی و علیرضا کهنسال از دیگر مطالبی است که در این شماره منتشر شده است.
منبع: اداره نشریات
کلمات کليدي