محله حوزه شماره 3 . 4
به همت دفتر تبلیغات اسلامی: مجله حوزه شماره 4-3 منتشر شد فصلنامه تحلیلی ـ انتقادی « حوزه شماره3و4» ویژه حوزه های دینی، از دوره جدید با شمارگان پیاپی178و179، با عنوان«نماد روشن فكري حوزوي» با صاحب امتیازی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، و مدیرمسئولی دکتر عباس صالحی و سردبیری حجه الاسلام والمسلمین عبدالرضا ایزدپناه و با محوریت: مقالات، پرونده، گفت وگو وگزارش منتشر شد. فصلنامه تحلیلی ـ انتقادی « حوزه شماره3و4» ویژه حوزه های دینی، از دوره جدید با شمارگان پیاپی178و179، با عنوان«نماد روشن فكري حوزوي» با صاحب امتیازی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، و مدیرمسئولی دکتر عباس صالحی و سردبیری حجه الاسلام والمسلمین عبدالرضا ایزدپناه و با محوریت: مقالات، پرونده، گفت وگو وگزارش منتشر شد.
     در این شماره كه با سخن سردبير: «روحانيت وچهل سالگي انقلاب-اسلامي» آغاز مي شود، با نوشتاري از:
احمدواعظي: «وضعيت شناسي حوزه علميه درچهل سالگي انقلاب اسلامي»،
مهدي مولايي آراني: «چالش هاي كنش-گري حوزه علميه در تدوين سياست هاي فرهنگي»،
حبيب الله بابايي: «مطالعات تمدني درحوزه هاي علميه ايران بعد از انقلاب»،
محمدعلي  -ميرزايي: «الزامات و اقتضاهاي جهاني شدن حوزه علميه»،
سيدسجاد ايزدهي: «تحول فقه سياسي بعد از انقلاب اسلامي»،
علي اشرف فتحي:«تحولات مرجعيت شيعه درعصر جمهوري اسلامي»،
عبدالوهاب  فراتي: «روحانيت وتهافت علوم شرعيه و علوم جديده»،
مهدي سليمانيه: «ديوان سالاري درحوزه»
و محمود ذكاوت: «چالش هاي حوزه علميه در عصر جديد»
و هم چنين گفت وگو با حجج اسلام جعفري گيلاني، نجف لك زايي و سعيدروستا آزاد و... فرادیدتان می باشد.

علاقه مندان می توانند با دفتر این فصل نامه واقع در: قم، خیابان معلم، پژوهشگاه علوم وفرهنگ اسلامی، صندوق پستی: 599- 37185و یا با شماره:31152620-025 و واحد توزيع 7-66661137-025ارتباط برقرار کنند.
فایل پی دی اف را از این جا دانلود کنید
منبع: اختصاصی/سایت ایسکا
فايلها
Hozeh 3-4J.pdf 6.4 MB