موافقت با اعطای رتبه علمی ــ ترویجی دوفصلنامه جامعه مهدوی

شورای اعطای مجوزها و امتیاز‌های علمی با توجه به نظر ارزیابان و مصوبه کمیسیون نشریات، با اعطای رتبه علمی ــ ترویجی به دوفصلنامه «جامعه مهدوی» (مشخصات نشریه به شرح ذیل) موافقت نمود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با اعطای رتبه علمی ـ ترویجی به دوفصلنامه «جامعه مهدوی» توسط شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی حوزه‌های علمیه موافقت شد.
طبق مصوبه 475 جلسه 123 مورخ بیست و هفتم اردیبهشت 1401 شورای اعطای مجوزها و امتیاز‌های علمی حوزه‌های علمیه سراسر کشور، با اعطای رتبه علمی ـ ترویجی به نشریه مذکور موافقت و این مصوبه توسط حضرت آیت‌الله اعرافی رئیس محترم این شورا ابلاغ شد. در این مصوبه آمده است:
مدت اعتبار رتبه: این رتبه تا تاریخ 1403/2/27 معتبر است و اعتبار آن پس از این تاریخ، منوط به ارزیابی مجدد و تایید آن توسط شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی است.

* لازم به ذکر است دوفصلنامه علمی ـ ترویجی جامعه مهدوی به آدرس http:jm.isca.ac.ir آماده دریافت مقالات علمی ـ پژوهشی اساتید حوزه و دانشگاه و همچنین دانشجویان رشته دکتری در حوزه‌ مباحث مهدویت و آموزه‌های مهدوی می‌باشد.

منبع:پژوهشکده مهدویت و آینده پژوهی

10:361401/8/17