یکشنبه 31 اردیبهشت در فرهنگسرای اندیشه تهران؛

کتاب فلسفه سیاسی صدرالمتألهین نقد و بررسی می شود

پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی(ایسکا): در نود و یکمین نشست راویان اندیشه، کتاب «فلسفه سیاسی صدرالمتألهین» نقد و بررسی می شود. این نشست با همکاری پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و فرهنگسرای اندیشه تهران در روز یکشنبه 31 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

کتاب «فلسفه سیاسی صدرالمتألهین» اثر دکتر شریف لک زایی است که در نود و یکمین نشست راویان اندیشه با حضور دکتر محمدعلی فتح اللهی  و دکتر ابراهیم برزگر در فرهنگسرای اندیشه نقد و بررسی می شود.

این نشست روز یکشنبه  31 اردیبهشت ماه ساعت ۱۶ در فرهنگسرای اندیشه برگزار می شود و حضور برای عموم آزاد است.

شایان ذکر است علاقمندان برای شرکت در این برنامه می توانند به خیابان شریعتی، نرسیده به پل سیدخندان، بوستان اندیشه، فرهنگ سرای اندیشه مراجعه و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۸۸۷۶۵۵۰۹ تماس بگیرند.
منبع:اختصاصی پایگاه اطلاع رسانی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی

16:131396/2/28