در نشست مشترک پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و قطب اخلاق به بررسی وضعیت همکاریهای پژوهشی و چالشهای هویتی نوجوانان در فضای مجازی و واقعی پرداخته شد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، در نشستی با حضور رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و رئیس قطب اخلاق، خانواده و سبک زندگی، وضعیت فعالیتهای پژوهشی مشترک بررسی و راهکارهایی برای تعمیق همکاریها و تسریع در بهثمر رسیدن پژوهشها مطرح شد.
رئیس پژوهشگاه با ارائه گزارشی از 160 فعالیت پژوهشی دریافت شده از قطب، از جمله 73 پروژه در حال اجرا و 35 پروژه منتشر شده، هدف این جلسه را بررسی زمینههای همکاری جدید پیرامون مسئلهی اخیر قطب و ارزیابی امکان ادامه پیشنهادات پژوهشگاه عنوان کرد. وی تأکید کرد که با توجه به ظرفیتهای علمی پژوهشگاه، رؤسای پژوهشکدهها میتوانند با ارائه پیشنهادات جدید، در راستای تقویت همکاریها اقدام نمایند.
رئیس قطب نیز با اشاره به اهمیت رویکرد مسئلهمحوری، بر ضرورت اولویتبندی پژوهشها، تدوین طرحهای کوتاهمدت و مقالات، و ایجاد پژوهشهای بینرشتهای و جمعمحور برای دستیابی به نتایج ملموس و کاربردی تأکید نمودند. ایشان همچنین به بررسی چالش هویتیابی نوجوانان در فضای واقعی و مجازی بهعنوان مسئله ستارهدار قطب پرداختند و نقش نهادهای مختلف از جمله خانواده، مدارس و رسانهها را در هدایت و تقویت هویت دینی و فرهنگی نوجوانان حائز اهمیت دانستند.
همچنین، با اشاره به تدوین سند حجاب و عفاف، از اعضای حاضر درخواست شد تا با ارائه نظرات خود، به غنیسازی این سند و تقویت ابعاد تربیتی و فرهنگی آن کمک نمایند.
منبع:روابط عمومی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
تاریخ خبر: 1403/8/17 پنجشنبهتعداد بازدید کل: 74 تعداد بازدید امروز: 1